Rólunk

BEMUTATKOZÁS

Kétségtelenül jó pozícióból indultam, amikor beleszülettem egy autószerelő családba. A szakma felé való sodródást nem hátráltatta az a tény sem, hogy menthetetlenül benzinvérű lettem amikor példaképként csodált családtagom aktív autóversenyzésbe kezdett. Gyermek és fiatalkorom legizgalmasabb emlékei leginkább a versenypályákról és a műhelyben készülő gyönyörű fenevadakról szólnak. Amikor a rallycross pályafutás véget ért számára, nagyjából 15 éves lehettem így elég nagy ahhoz, hogy befogjon segítségnek és törött, lelakott autókból varázsoljunk palotát majd értékesítsük azokat a használtautó piacon. Ezektől az időktől kezdve könnyű volt elég aktívan belátnom a nepper ismerősök világába, így róluk és a gondolatmenetükről elég hamar komoly tapasztalatot sikerült szereznem. Később felnőtt fejjel már saját műhelyből építgettem saját karrierem, saját szerelemautókkal.  A mai napig tökéletesen emlékszem arra az ügyfelemre, aki először megkért a következő autója átvizsgálására. Nagyon sokat köszönhetek neki, mert amikor már úton voltunk vissza Budapestre az újdonsült autóval éreztem, hogy ezt bizony kifogyhatatlan lelkesedéssel és szenvedéllyel tudnám minden nap csinálni. Mára szerencsére a hobbim a munkám és boldoggá tesz,  hogy a tudásommal másoknak biztonságot tudok adni és ezzel rengeteg elbukott forintot és felesleges idegeskedést elkerülni. Te pedig az oldalam után érdeklődő ismeretlenből remélem hamarosan egy újabb elégedett ügyfelem leszel! Addig is a legjobbakat!

Mi úgy veszünk autót mintha, magunknak vennénk !

GyorSaság
(akár másnapi átvizsgálás)
Budapesten díjtalan kiszállás
(VIDÉKRE IS KEDVEZŐ ÁRON)
Interaktív átvizsgálás
(ELMAGYARÁZZUK)
A szolgáltatásról
Mit tartalmaz egy átvizsgálás ?

Az egész autót átfogó jegyzőkönyvben a teljes futómű, karosszéria, fényezés, motor, váltó, beltér és extrák is átvizsgálásra kerülnek. Műszeresen vizsgáljuk az autó karosszériáját és motorvezérlő elektronikáját is, ezen felül pedig próbakört is teljesítünk az autóval, hogy 100%-os véleményt tudjuk formálni róla. Ezek után az esetleges szervízelési költségekről megközelítő árat mondunk, illetve elmondjuk, hogy saját magunknak megvennénk-e az autót.

HOL VÉGEZZÜK AZ ÁTVIZSGÁLÁST ?

Minden esetben helyszínen vizsgáljuk a járműveket, ami lehet akár kereskedésben, akár magánszemélynél. Minden esetben említeni kell az eladónak az átvizsgálási szándékot, hogy ne legyen félreértés belőle.

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE EGY VIZSGÁLAT ?

~3/4 – 1 óra mindennel együtt

20
év tapasztalat
500
+
Ügyfél
2000
+
Átvizsgált autó
100
% elégedettség

Vásárolj használt autót hozzáértő segítségével !