CSOMAG AJÁNLATAINK
Mit tartalmaz egy átvizsgálás ?

Az egész autót átfogó jegyzőkönyvben a teljes futómű, karosszéria, fényezés, motor, váltó, beltér és extrák is átvizsgálásra kerülnek. Műszeresen vizsgáljuk az autó karosszériáját és motorvezérlő elektronikáját is, ezen felül pedig próbakört is teljesítünk az autóval, hogy 100%-os véleményt tudjuk formálni róla. Ezek után az esetleges szervízelési költségekről megközelítő árat mondunk, illetve elmondjuk, hogy saját magunknak megvennénk-e az autót.

Hol végezzük az átvizsgálást ?

Minden esetben helyszínen vizsgáljuk a járműveket, ami lehet akár kereskedésben, akár magánszemélynél. Minden esetben említeni kell az eladónak az átvizsgálási szándékot, hogy ne legyen félreértés belőle.

Mennyi időt vesz igénybe egy vizsgálat ?

~3/4 – 1 óra mindennel együtt

Vidéki átvizsgálás lehetősége:

Vidéki átvizsgálásnál üzemanyag költséget számolunk fel
(7 liter/100 km), PLUSZ távolsági díjat. Budapesten belül a kiszállás díjtalan.

Nehéz a döntés? Látogasd meg Facebook oldalunkat, és tekintsd meg legújabb munkáinkat!

Alap átvizsgálás csomag:

Ebben a csomagban az általad előre kiválasztott autóhoz hívsz ki minket. Amit tartalmaz:

  • a teljes átvizsgálási folyamatot
  • magyar autó esetén előélet lekérdezést

 

Ára: 25.000 Ft / autó

Prémium okos csomag:

Ez a csomag azoknak való, akik biztosra akarnak menni. Amit tartalmaz:

  • kollégánk kibérlését 9:00-18:00-ig
  • korlátlan számú autó átvizsgálást
  • magyar autó esetén előélet lekérdezést
  • ajándék tanácsadást, hogy megtaláljuk a neked megfelelő autótípust
  • egy komplex és átlátható rendszert ami alapján tudsz autókat keresni
  • teljes háttértámogatást az eladókkal való kapcsolatfelvételtől az egész napos útvonal megtervezéséig

 

Ára: 100.000 Ft / nap

Autó eladási segéd:

Add el autódat velünk, így a gyors eladás garantált! Statisztikáink alapján ügyfeleink autóit 1 hónapon belül értékesítjük. A csomag tartalmazza az eladni kívánt gépjármű teljes átvizsgálását, befényképezését,  marketingelését, és a megfelelő platformokon való megjelentetését. Fontos tudnivaló,  hogy autóink javarésze ügyfeleink és Facebook oldalunk követői közül kerül ki, így itt nem fix áron hanem egyedi árazással számolunk.

Ára: érdeklődj telefonon!

Miért válaszd a Prémium okos csomagot ?

Statisztikáink alapján minden 4. autót tudunk megvenni ügyfeleinknek. Ez köszönhető a Magyar használt autó piac korrektségének, az autók állapotának, a valós állapot/ ár arány miatt, és még sorolhatnánk mivel találkozunk nap mint nap, ami miatt üzletek hiúsulnak meg. A kezdetekben sok ügyfelünk volt aki akár 6-7 autót is átnézetett velünk mire meglett az igazi. Ez természetesen sem stresszben sem anyagilag nem volt könnyű, így kellett egy megoldás amivel az ügyfeleink gyakorlatilag garanciát kapnak egy számukra mindenben megfelelő autó megtalálására. A csomag nagyon komplex és tudatosan, az elmúlt évek tapasztalatai alapján felépített garancia a megfelelő autó megtalálásához.

Béreld ki kollégánkat 9:00-18:00 óra között egész napra, nézess át vele akár 12 autót, találd meg az igazit és fizesd csak 4 autónak az átvizsgálási díját.

Távolsági díjak:

0-20 km: 0 Ft
20- 80km: 5.000 Ft
80- 140km: 10.000 Ft
140-200 km: 20.000 Ft
200 km felett: 30.000 Ft

A távolsági díjat minden esetben Budapest 0km-től a cél településig számoljuk, autópályákkal kalkulálva, waze applikációval.

Alku lehetőség:

Sokszor láttunk ügyfeleket alkudni,  és a végén lábjegyzetben mindig mondtuk, hogy ebben nagyobb alklehetőség lehetett volna. Szakemberként más súlya van a szavunknak az autóra vonatkozóan és az eladók is más pozícióból tárgyalnak velünk. Amennyiben Ön nem gyakorlott az alkuban vagy kellemetlenül érinti, lehetősége van igénybe venni gyakorlott kollégánk segítségét. Ebben az esetben a lealkudott összeg 25%-a munkatársunk jutaléka, 75% pedig az Ön nyeresége.

Vásárolj használt autót hozzáértő segítségével !